Известният пластичен хирург д-р Ангел Енчев може да се похвали с нов

...
Известният пластичен хирург д-р Ангел Енчев може да се похвали с нов
Коментари Харесай

Д-р Енчев с джип за 300 хиляди лева

Известният еластичен хирург д-р Ангел Енчев може да се похвали с нов звяр в гаража. Бившият любим на манекенката Теди Велинова е собственик на сив джип, марка " Мерцедес “, струващ близо 300 000 лв.., сподели инспекция на " Галерия “.

Автомобилът има съвсем всички екстри, някои от които по поръчка на известния доктор, любим на дамите от родните елит среди.

Возилото съумя да впечатли почитателите на Енчев, видяно на една от фотосите му, споделени в Инстаграм. На фрагмента е уловена предната част на колата, от едната страна се е подпрял доктоpa, а на капака са двете му деца - момче и момиче, плод на любовта му с Велинова

Снимката е снимана в прилежаща Гърция, където Ангел и новата му възлюбена - здравната сестра Вера Хаджийска, прекараха близо месец през лятото. Любопитна детайлност е, че двамата и звездните наследници са се насладили на още една отмора напълно неотдавна - със слънчево време и безпределно сини плажове, фотосите, на които театралничат, издават, че Теди явно няма нищо срещу мащехата да наглежда децата й.

Вера също е майка. Тя има наследник от брака си с пловдивския предприемач Геро Назарян. Неотдавна момчето навърши пълноправие. Според осведомени двойката и някогашните половинки съблюдават положителния звук в името на децата. И Теди има нов мъж в живота си, това стана ясно точно на тазгодишния й рожден ден, когато сподели, че е била сюрпризирана от обичания с шоколадова торта и цветя без да загатва името му. Ангел от своя страна си подари романтичен воаяж за своя персонален празник в Италия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР